Ruimte voor uw evenement

 

 

Een mooi evenement verdient een geweldige evenementenlocatie

Een uitgewerkt high-end event of een ongepolijst idee, LP2 vindt altijd de manier om een goed idee nog beter tot zijn recht te laten komen.

Met onze inspirerende locatie en jaren ervaring komen beurzen optimaal tot hun recht, klinken concerten beter, worden feesten dieper beleefd en krijgen congressen meer aandacht van het publiek.

 

LP2 geeft uw evenement impact

Met meer dan 1.250 m2 netto aan ruimte, en de mogelijkheid daarbinnen een auditorium te creëren van 325 m2, is LP2 bij uitstek geschikt voor congressen, beurzen, feesten, presentaties, festivals, tentoonstellingen en kunstprojecten. De robuuste kolommen van beton geven deze evenementenlocatie een ongepolijst en industrieel karakter en maken de ruimte tegelijkertijd flexibel in te delen. Bovendien beschikt LP2 over een professionele cateringkeuken en twee ruime kleedkamers.

 

Van een diner voor 50 gasten tot een feest met 1.750 genodigden: LP2 vindt altijd een opstelling die uw evenement de optimale impact geeft.

 

 

Evenementenlocatie LP2 

Klik op de afbeelding voor een 360 graden view van de ruimte.

 

 

 

 

 

LP2 is soms nog groter

Icoon voor plattegrondIn samenspraak met de culturele partners van LP2, het Nederlands Fotomuseum en SKVR kunnen extra ruimtes in het gebouw Las Palmas worden gebruikt. Daarnaast werkt LP2 nauw samen met Hotel New York, CruiseTerminal Rotterdam, het nieuwe Luxor Theater, het Drijvend Paviljoen en LantarenVenster. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd.

 

 

Klik op de afbeelding voor een plattegrond van de ruimte.

 

LP2 is duurzaam

Tijdens de renovatie van het gebouw Las Palmas is er bijzonder veel aandacht uitgegaan naar het verduurzamen van het pand. Geen eenvoudige klus. Onder meer door het aanbrengen van bijzondere gevelelementen en binnenbeglazing is er een sterke stookkostenbesparing ontstaan. Daarnaast heeft het pand een groene daktuin en zonnepanelen. Dit alles is niet onopgemerkt gebleven. In 2008 won Las Palmas de Job Dura Prijs en 2009 werd Las Palmas bekroond met de Nationale Renovatieprijs.