RO Theater speelt Moeders

14 December 2013 - 15 December 2013

De voorstelling Moeders geeft letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken van vrouwen zoals we die tegenkomen in onze straat. Tijdens de voorstelling bereiden de moeders hun favoriete gerechten; ze snijden en hakken, roeren, bakken én vertellen hun verhalen aan elkaar en het publiek.


Prijswinnende voorstelling van het Ro Theater

Sinds de eerste opvoering in 2007 is de voorstelling een groot succes in binnen- en buitenland. Melancholie, muziek en de mooiste verhalen van Rotterdamse vrouwen met wortels over de hele wereld komen samen in deze bijzondere voorstelling.

 

Regisseur Alize Zandwijk over Moeders: “De vrolijkheid, de energie, de intimiteit en de humor die vrouwen uit alle culturen onderling kunnen hebben, daar wil ik iets van laten zien.”

 

De voorstelling Moeders van het Ro Theater wordt gespeeld binnen de tentoonstelling Echte Rotterdammers van Museum Rotterdam.

 

Moeders is te zien in LP2 op:

zaterdag 14 december 19.30 tot 21.00 uur
zondag 15 december 15 tot 16.30 uur

vrijdag 14 februari 19.30 tot 21.00 uur
zaterdag 15 februari 19.30 tot 21.00 uur
zondag 16 februari 15 tot 16.30 uur

 

Klik hier om kaarten te kopen (via Ro Theater).

 

 

 

 

 

 

 

 


Moeders wordt gemaakt door

met: Marianne Greweldinger, Miquê Hamden, Dennis Mendez Contreras, Eline Mohunlol-Jaharia, Mahnaz Morrowatian, Nicky Odumegwu, Katherine Youssefi, Ana Sanches, Clara Sies-Frank

regie: Alize Zandwijk

dramaturgie: Liet Lenshoek

decorontwerp: Lidwien van Kempen, John Thijssen

lichtontwerp: Wim Bechtold