Landverhuizers

29 April 2020 - 17 Mei 2020

 

 

Muziektheatergezelschap Orkater tovert LP2 om tot de voorstellingslocatie van Landverhuizers

 

Het voormalig werkplaatsgebouw van de Holland-Amerika lijn op de Kop van Zuid vormt het decor van deze locatievoorstelling over het thema ‘migratie’. Aan de voorstelling – met regie van theatermakers Titus Tiel Groenestege en Ria Marks – werken uiteenlopende Rotterdamse makers, zoals muziektheatercollectief Club Gewalt, acteur en muzikant Gery Mendes en choreograaf Ryan Djojokarso.

 

 

Ria Marks: “Landverhuizers gaat over hoe mensen er toe komen om hun hele hebben en houden bij elkaar te rapen en alle schepen achter zich te verbranden, wat het met ze doet als ze in een vreemde omgeving terecht komen en hoe anderen, die er al waren, daar op reageren. Het is het soort gebeurtenissen dat overlevingsmechanismen naar boven haalt, dat verhoudingen op scherp zet, en dat het noodlot vrij spel biedt. Een voorstelling over verlangen en wanhoop, angst en doorzettingsvermogen, schaamte en trots, ongeluk en succes.” 

 

spel en muziek Gery Mendes enClub Gewalt (Annelinde Bruys, Amir Vahidi, Suzanne Kipping, Robbert Klein, Sanna Vrij, Gerty van der Perre, Loulou Hameleers ) choreograafRyan Djojokarso dans Kalin Morrow, Dane BadelJochem Eerdekens viool Yannick Hiwat trombone Efe Erdem kostuums Elsemarijn Bruys

 

 

 

 

 

 

 

Speeldata

Van 29 april tot en met 17 mei 2020.

 

Informatie

Zaal open: 15 minuten voor aanvang voorstelling
Zaal betreden: tot start voorstelling; kom op tijd!

 

Tickets

Voorverkoop: regulier € 23,50 – CJP/Rotterdampas/65+ € 16,00
Deurverkoop vanaf uur voor aanvang voorstelling: PIN ONLY 

regulier € 25,00 – CJP/Rotterdampas/65+ € 17,50

 

Kijk op www.orkater.nl voor meer informatie.