Kunstfactor Live! 2012

20 September 2012 - 21 September 2012

Van donderdag 20 tot en met zaterdag 22 september 2012 vindt de vierde editie plaats van Kunstfactor Live! Een evenement vol inspirerende discussies, workshops, ontmoetingen en presentaties van opvallende amateurkunstenaars. Ook dit keer zijn LP2 en LantarenVenster in Rotterdam het bruisende middelpunt.

 

Voor wie?

Kunstfactor Live! richt zich specifiek op professionals in de amateurkunst: beleidsmakers, politici, management, docenten en consulenten.

 

Thema

Het thema van Kunstfactor Live! 2012 is sustainisme. Een nieuw woord voor een nieuwe wereld waarin duurzaamheid, verbinding, authenticiteit, de opkomende lokaliteit en respect voor het verschil samenkomen. Schwarz en Elffers, auteurs van ‘Sustainism is the new modernism’, voorspellen dat sustainisme binnen tien tot twintig jaar de heersende manier van denken en leven is. ‘Door maatschappelijke ontwikkelingen als groen, duurzaamheid en sociale media in één woord te vangen, wordt duidelijk dat het om een culturele verschuiving gaat, vergelijkbaar met hoe het modernisme ons leven bepaalde in de vorige eeuw.’

Interesse? Kijk voor meer informatie en aanmelden op: www.kunstfactor.nl