HAUTE PHOTOGRAPHIE

5 Februari 2020 - 9 Februari 2020

 

 

 

Haute Photographie – “The Boutique Photography Fair” in LP2 tijdens Art Rotterdam Week

 

De basis van Haute Photographie wordt gevormd door een groepsexpositie van zowel werken van de meesters uit de fotografiegeschiedenis als de jongste en spannendste talenten van dit moment. Deze collectie wordt samengebracht door een selecte groep van internationale galeries, van New York tot Madrid. 

 

Haute Talents biedt podium aan 6 nieuwe talenten dit jaar; fotografen die net zijn afgestudeerd van kunst academies in Nederland of recent hun fotografie carrière zijn begonnen, waaronder Lotte Ekkel en Victoire Eouzan. In de Vintage Show zijn foto’s te zien uit de collecties van de deelnemende galeries. Hier worden sleutelfiguren uit de fotografiegeschiedenis samengebracht, zoals Henri Cartier-Bresson en Ray K. Metzker.

 

Art Rotterdam Week

 

Van 5 tot en met 9 februari 2020 is het Art Rotterdam Week in Rotterdam. Met toonaangevende kunstbeurzen, speciale tentoonstellingen, installaties in de buitenruimte, avondopenstellingen in musea, open ateliers, pop-ups en rondleidingen door de hele stad. Een gratis pendeldienst verbindt deelnemende locaties met elkaar. Bekijk het meest actuele programma op artrotterdamweek.com

 

 

 

 

 

 

Openingstijden en kaarten

 

Woensdag 5 februari van 19.00 tot 23.00 Opening (alleen op uitnodiging)

Donderdag 6 februari van 10.00 tot 19.00

Vrijdag 7 februari van 10.00 tot 17.30

Zaterdag 8 februari van 10.00 tot 19.00

Zondag 9 februari van 10.00 tot 17.00

 

Tickets

 

Tickets zijn te koop op www.haute-photographie.com of bij de entree van Haute Photographie in LP2.