HAUTE PHOTOGRAPHIE

7 Februari 2018 - 11 Februari 2018

 

 

Haute Photographie is een internationale fotografiebeurs met een verfrissende kijk op het fenomeen beurs en vindt dit jaar weer plaats tijdens Art Rotterdam Week in LP2.

 

De basis van Haute Photographie wordt gevormd door een groepsexpositie waar werk wordt getoond van zowel de meesters uit de fotografiegeschiedenis als de jongste en spannendste talenten van dit moment. Deze collectie brengt een selecte groep van internationale galeries bij elkaar, van New York tot Milaan. Verschillende internationale kunstenaars tonen voor het eerst nieuw werk tijdens de beurs. Een hoogtepunt is onder meer de serie Bushes and Succulents van de in Los Angeles werkzame fotograaf Mona Kuhn. In de Vintage Show zijn foto’s te zien uit de collecties van de deelnemende galeries. Hier worden sleutelfiguren uit de fotografiegeschiedenis samengebracht, waaronder René Burri, Gerard Fieret, Daido Moriyama en Christer Strömholm.

 

Publiek programma

In samenwerking met het Nederlands Fotomuseum biedt Haute Photographie een publiek programma aan bestaande uit rondleidingen, artist talks en introducties op het verzamelen en behouden van fotografie. Hoogtepunten uit het programma zijn portfolio reviews voor beginnende fotografen door onder meer Lisa Klaverstijn, beeldredacteur bij de Volkskrant, Clement Saccomani, directeur van NOOR Photo Agency, Mick Peet, art director bij het FD en Marieke Wiegel, hoofd van de afdeling presentaties bij Nederlands Fotomuseum. Het volledige programma is te vinden op de website van Haute Photographie

 

 

 

 

 

 

openingstijden en kaarten

 

07 februari van 18.00 tot 23.00

08 februari van 11.00 tot 19.00

09 februari van 11.00 tot 19.00

10 februari van 11.00 tot 19.00

11 februari van 11.00 tot 17.00

 

Tickets zijn voor 15 euro te koop bij de entree van Haute Photographie in LP2. Op vertoon van uw ticket voor ART Rotterdam ontvangt u 25% korting. 

 

Art Rotterdam Week

Van 7 tot en met 11 februari 2018 is het Art Rotterdam Week in Rotterdam. Met toonaangevende kunstbeurzen, speciale tentoonstellingen, installaties in de buitenruimte, avondopenstellingen in musea, open ateliers, pop-ups en rondleidingen door de hele stad. Een gratis pendeldienst verbindt deelnemende locaties met elkaar. Bekijk het meest actuele programma op artrotterdamweek.com