Routebeschrijving

 

Kom met het openbaar vervoer!
Wegens bouwwerkzaamheden op de Wilhelminapier zijn er tijdelijk minder parkeerplaatsen. Wij adviseren u dan ook met het openbaar vervoer naar LP2 te komen.

Vanaf het centraal Station neemt u tramlijn 20, 23 of 25, die rijdt over de Erasmusbrug (halte Wilhelminaplein). Het is dan nog ca. 5 minuten lopen naar LP2 in Las Palmas. Op het Wilhelminaplein stopt ook de metro (Lijnen D en E richting Slinge/De Akkers).

 

Park + Ride
Komt u van verder, dan kunt u ook gebruik maken van de zgn. Park + Ride (P+R) parkeerplaatsen bij Metrostation Slinge of bij stadion De Kuip (Noorderhelling).

 

Komt u toch met de auto?

Direct om Las Palmas heen zijn parkeerterreinen, waarop tussen 9.00 en 23.00 uur betaald dient te worden. De betaalautomaten accepteren uitsluitend een Chipknip of creditcard. Er zijn 510 parkeerplaatsen, maar onder kantoortijden en bij voorstellingen in Luxor Theater is de bezetting van deze plaatsen zeer hoog.

Daarnaast kunt u gebruik maken van de parkeergarages waar ook contant kan worden betaald.

 

Komt uw gezelschap met een bus?
U kunt uitstappen direct bij de entree aan de Otto Reuchlinweg. Voor bussen is er gratis parkeergelegenheid op het Willemsplein aan de overzijde van de Maas, direct naast de Erasmusbrug.

 

 

Plan uw reis!
Voor de actuele bereikbaarheid zie: www.bereikbareregiorotterdam.nl

Klik hier voor een routebeschrijving via Google Maps
Klik hier voor een routebeschrijving via de ANWB